dilluns, 22 de febrer de 2016

FITXA TÈCNICA

Alumne/a : Anna Soler
Grup : 4t C
Data :  22-02-16

Fixa tècnica :
Autor : Megan Maxwell
Títol : Melocotón loco
Editorial : Planeta
Lloc d’edició : Espanya
Pàgines : 440

Tema: (escriu una paraula o una frase curta del tema del llibre).
 · INTERESSANT

Argument: ( breu explicació dels fets narrats en el llobre.  Màxim 50 paraules)


· L'Anna i la Nekane lloguen un estudi de fotografia al casc antic de Madrid. Un dia hi ha un incendi al seu edifici i , encara que estan acostumades a treballar amb models , no poden deixar de mirar els bombers que han anat a apagar el foc.. Quan l'objectiu de la càmera de l'Anna es centra en el Rodrigo, s'adona que ja res tornarà a ser igual. Ell s'adona que hi ha na noia que no el deixa de mirar s'un manera que pot arribar a ser acosadora , tot i que no li agrada , inicien una estranya amistat. Tot es complica quan l'Anna descobreix que està embarassada i Nekane l'anima a que compleixi el seu somni amb el bomber abans que la panxa, les estries i els vòmits matinals es manifestin i ho espatllin. Però una mentida de l'Anna als seus pares ocasionarà una infinitat d'embolics i situacions. Tot i així l'Anna té la sort de que Rodrigo acepta la seva situació i acaba enamorant-se d'ella i igual que ella ho està d'ell.

Valoració personal: (què has après amb la lectura del llibre? Dóna tres raons per recomanar o no la lectura d’aquest llibre a altres lectors).


· He après a no donar res per perdut i a agafar força d'on  sigui per seguir endavant. Recomano aquest llibre per ser un llibre molt emocionant, un llibre bonic i per ser un llibre que transmet molt sentiment.url.jpgCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada